"Er zijn weinig Nederlandstalige schrijvers die zo goed hun verhalen kunnen vertellen." Stephen King Fanclub

Duistere Parels

De eerste bundel waar een verhaal van mij in terecht kwam, naast schrijvers als Thomas Olde Heuvelt, Jack Lance en Nico de Braeckeleer. Prima gezelschap dus en een erg gevarieerde bundel.

Het verhaal van mij dat geplaatst werd was De Burcht van Montez, en in feite een opmaat naar Shadajaël, want dat was de hoofdpersoon in dit verhaal.

Terraanse Vertellingen

Terraanse Vertellingen was de eerste bundel die door SF-Terra uit werd gegeven. Hierin werd iedere schrijver die met een kort verhaal in de 3 maandelijkse tijdschrift heeft gestaan de mogelijkheid geboden om met een verhaal in de bundel te komen staan.

Met Tais Teng en Bavo Dhooge als collega auteurs was het gezelschap wederom niet verkeerd.

Van mij werd het Perry Rhodan verhaal Arabier geplaatst. Voor de Perry Rhodan kenners, Ara bier was ook een mogelijke titel, maar die gaf net wat teveel weg… Leuke bijkomstigheid was, dat dit het eerste door een Nederlander geschreven Perry Rhodan verhaal was dat ooit gepubliceerd is. De omslag is door Tais Teng gemaakt.

Horizon

Voorbij de horizon ligt hete land van de verbeelding, waar dromen werkelijkheid worden en sprookjes normaal zijn. Reis mee op de vleugels van de fantasie van Tais Teng, Uschi Zietsch, Jeff Carlson, Theo Barkel, Pieter Feddema, Nico de Braeckeleer, Jaap Boekestein, Peter van Oosterum en Nando Harmsen.

De eerste verhalenbundel van Uitgeverij Macc, met een keur aan binnen- en buitenlandse schrijvers en met een voorwoord van niemand minder dat Stan Nichols.

Een bundel met sprookjes voor volwassenen. Van mij zijn Sneeuwwitje en de zeven trollen en Spiegeltje spiegeltje aan de wand opgenomen.

Webshop

Verhalen Vertellers

Ontdek de verborgen geheimen van Marsen ontmoet de laatste draak van Woudzee. Kent verliefdheid grenzen? Gaan mens en natuur samen? Verken de toekomst en het verleden op de vleugels van de beste binnenlandse en buitenlandse auteurs.

Met verhalen van: Tais Teng, Jaap Boekestein, Uschi Zietsch, Karel Smolders, Johan Klein Haneveld, Theo Barkel, Yvette Hazebroek, Gé Ansems, Joke Hartog en Roderick Leeuwenhart.

Van mij is het korte SF verhaal Wedergeboorte opgenomen.

Webshop

© Copyright - Theo Barkel